11 Mayıs 2014 Pazar

Yeni Parçalar

Selamlar!

Sizlerle bugün son hazırladığımız bornozların fotoğraflarını paylaşacağım. 

Mint yeşili önümüzdeki sezon da yerini koruyor, bu nedenle biz de mint yeşilini bornozlarımızda kullandık. Böyle pastel bir renge pastel tonlarda puantiyeleri olan beyaz kadife havluyu uygun gördük. 

Modelimiz yine şalyaka. Şalyaka bornoz kalıbını ağırlıklı olarak kullanmamızın sebebi duştan sonra da bornozuyla vakit geçirmeyi sevenleri düşünmemiz:) Bornoz kapşonu ıslandıktan sonra rahatsız olmanıza  neden olabilir; ancak şalyaka bornoz başhavlusu kullanacağınız için boynunuzun kuru kalmasını sağlar ve duş sonrası bornozunuzla tembellik yaparken konforunuzdan taviz vermemiş olursunuz!

Ayrıca şalyaka bornozu pijamanızın üstüne geçirip sabahlık gibi kullanma avantajına da sahip olursunuz..




Bornoz boyu dizaltında bitiyor. Özellikle serin havalarda bu boy bornozları tercih etmenizi öneririm. Hem vücudunuzu kurutmak kolay olur hem de soğuktan titrememiş olursunuz:)


Beyaz zemin üzerine mint yeşili, açık ve koyu pembe puantiyeler kol manşetlerinde ve yaka içinde kullandığımız tonla oldukçe uyumlu.

İç kısım bukle olduğundan emicilik oranı yüksek; dış kısmın kadife olması da bornozunuzun daha zengin durmasını ve desenin canlı görünmesini sağlıyor.



Mint yeşili veya pembe pijamanız bu modelle gayet uyumlu olacaktır.


Eğlenceli bir terlikle de kendinizi iyice şımartabilirsiniz;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder